Yoko Design isothermische drinkflessen en bekers 

 

Ideaal om je warme of koude drankje mee te nemen: de herbruikbare,  isothermische flessen van Yoko Design. Niet alleen ultra hip en eigentijds om te zien, de flessen zijn bovendien gemaakt van BPA- en ftalaatvrij roestvrij staal dus milieuvriendelijk en duurzaam in gebruik. Dankzij de dubbelwandige isolatie blijft de inhoud 12 uur warm of 24 uur koud en door de luchtdichte afdichting zijn ze 100% lek- en morsvrij. Geschikt voor volwassen en kinderen en voor ieder gebruiksmoment. Ook perfect om cadeau te geven!

 

Voor de flessen in kokers:
Ideaal om je warme of koude drankje mee te nemen: de herbruikbare,  isothermische flessen van Yoko Design. Niet alleen ultra hip en eigentijds om te zien, de flessen zijn bovendien gemaakt van BPA- en ftalaatvrij roestvrij staal dus milieuvriendelijk en duurzaam in gebruik. Dankzij de dubbelwandige isolatie blijft de inhoud 12 uur warm of 24 uur koud en door de luchtdichte afdichting zijn ze 100% lek- en morsvrij. Geschikt voor volwassen en kinderen en voor ieder gebruiksmoment. Verpakt in een stevige, mooi vormgegeven kartonnen koker, dus ook perfect om cadeau te geven of te krijgen!

 

Bekers:

Ideaal om je warme (of koude) drankje morsvrij mee te nemen naar je zitplaats: de herbruikbare, isothermische mokken van Yoko Design. Opvallend en eigentijds, gemaakt van BPA-en ftalaatvrij roestvrij staal in een hippe kleur. Perfect geschikt voor koffiemachines (capsules, pods) en gemakkelijk mee te nemen dankzij de bamboe en siliconen deksel. Blijft door de dubbelwandige isolatie langer warm.

 

Waterfles met theefilters

Ideaal om je warme of koude drankje mee te nemen én in te maken: de herbruikbare,  isothermische flessen met theefilter van Yoko Design. Niet alleen ultra hip en eigentijds om te zien, de flessen zijn bovendien gemaakt van BPA- en ftalaatvrij roestvrij staal dus milieuvriendelijk en duurzaam in gebruik. Dankzij de dubbelwandige isolatie blijft de inhoud 5 uur warm of 7 uur koud en kan gemakkelijk worden geopend en gesloten dankzij het lekvrije schroefdeksel. Inclusief twee filters: een lang filter in mandstijl voor een korte infusie en een kort filter voor een lange infusie. Verpakt in een stevige, mooi vormgegeven kartonnen koker, dus ook perfect om cadeau te geven of te krijgen!